Zorg bij Alzheimer Nederhorst den Berg

Wanneer u te maken heeft met de ziekte van Alzheimer is het vaak wenselijk om te verblijven in uw eigen omgeving. U gaat misschien op zoek naar passende zorg bij u in de buurt. De professionele zorgverleners waarnaar u op zoek bent kunnen echter ook bij u komen! Zuster Jansen verleent uitstekende zorg bij de ziekte van Alzheimer in Nederhorst den Berg. Wij komen thuis voor u zorgen, zodat u in uw vertrouwde omgeving kunt verblijven. Hiermee kunt u voorkomen dat u moet verhuizen naar een zorginstelling.

Passende zorg bij u thuis

Zorg bij de ziekte van Alzheimer in Nederhorst den Berg door Zuster Jansen betekent passende zorg bij u thuis. Omdat geen enkele situatie bij Alzheimer hetzelfde is wordt onze zorg volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. Op deze manier ontvangt u de zorg waarnaar u op zoek bent.

Zorg met kennis en kwaliteit

Kwaliteit is erg belangrijk als het gaat om het verlenen van zorg bij Alzheimer. Bij verzorging en verpleging bij Alzheimer is de juiste kennis vereist. De zorg moet namelijk worden afgestemd op specifieke situaties bij Alzheimer. Zorgverleners van Zuster Jansen zijn gespecialiseerd in het verlenen van zorg bij Alzheimer. Zij beschikken over de kennis, vaardigeden en ervaring om de juiste zorg bij u thuis in te zetten.

Zorgen voor u en uw naasten

Zorg bij de ziekte van Alzheimer in Nederhorst den Berg is er voor u, maar ook voor uw naasten. Zuster Jansen vindt een goede samenwerking met uw mantelzorgers erg belangrijk. Onze zorgverleners kunnen u en uw naasten professionele begeleiding bieden bij de ziekte van Alzheimer. Wij leren u omgaan met uw ziekte en we bieden ondersteuning bij vragen en moeilijkheden bij Alzheimer. Zuster Jansen is er voor u in ieder opzicht. Wilt u meer weten over onze uitstekende zorg bij de ziekte van Alzheimer in Nederhorst den Berg? Neem vrijblijvend contact op met onze zorgcoördinatoren en wij helpen u verder.

Lees meer bij Zuster Jansen
WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN
  • Mvr. Everse - Weesp
    De 24-uurs zorg was van zeer hoog niveau!
  • Dhr. Karelse - Amstelveen
    Zuster Jansen en haar zorgverleners willen we enorm bedanken.
  • Mevrouw Barendse - Nederhorst den Berg
    De nachtzorg was zeer professioneel voor onze moeder.

NIEUWS & ARTIKELEN

Artikelen